L’ESDEVENIMENT
MUSICAL DE L’ESTIU 2021

Des del 18 al 26 de juny de 2021 viurem la primera edició del Calafell Beach Festival. Un festival que concentrarà els artistes més importants del moment, com Miki Núñez que presenta la seva gira “Iceberg”, el músic Antonio Orozco amb el seu nou treball «Aviónica», Bad Gyal, reina del dancehall, i moltes sorpreses més.

ARTISTES ANUNCIATS

ESTOPA

Los hermanos Muñoz presentarán las canciones de su último disco, Fuego, y recordarán los grandes éxitos que han hecho que Estopa sea uno de los referentes de la música nacional. David y Jose afrontan y prometen una noche muy especial, en la que no faltará su característico ingenio, así como su naturalidad y desparpajo.

ANTONIO OROZCO

Antonio Orozco és un dels artistes més brillants i amb més talent del panorama musical al nostre país. Actualment es troba en un moment clau de la seva carrera.

ROZALÉN

Rozalén regresa a los escenarios para presentar junto a su banda 'El árbol y el bosque', su cuarto álbum de estudio, y el próximo 20 de junio, el Calafell Beach Festival será uno de los primeros recintos donde recalará esta esperada nueva gira.

LOLA ÍNDIGO

Miriam “Mimi” Doblas, cantant pop, dance, trap, funk i reggeaeton, i ballarina de danses urbanes, és la líder de Lola Índigo, la primera girl band española, un projecte trap feminista amb influències del funk carioca brasiler.

MIKI NÚÑEZ

Nascut el 1996 a Terrassa, Miki Núñez va estudiar música des de ben petit, ja que els seus pares van insistir perquè adquirís els fonaments musicals i pogués tocar instruments com la guitarra i el piano.

BAD GYAL

La catalana Bad Gyal és una cantant, productora, Dj i compositora, que està conquerint en els darrers anys l’escena urbana, fusionant dancehall i trap. Va començar a enregistrar i produir els seus primers temes, mentre feia els primers concerts a sales underground per tot el país.

PRÒXIMAMENT... MÉS!

INFORMACIÓ

UBICACIÓ DEL FESTIVAL

Pàrquing Pavelló Joan Ortoll, Passeig de la Unió,
Calafell, Tarragona

INDICACIONS

GASTRONOMIA

Els productes del mar amb els productes de la terra són la base de la gastronomia calafellenca. La varietat de restaurants, alguns de renom internacional, us oferiran un suculent i extens repertori de plats.

GUIA RESTAURANTS

ALLOTJAMENT

Calafell gaudeix de la Certificació de Turisme Familiar, Disposem d’una àmplia varietat d’allotjaments adaptats a les necessitats de les famílies, grups d'amics i altres propostes d’oci i entreteniment.

GUIA ALLOTJAMENTS